PROVENT MSL d.o.o.

Vatroslava Lisinskog 25, Subotica

 064/884-3927

info@lunos.rs

PROVENT MSL doo

Sonje Marinković 70/29

Subotica

+381 64 88 43 927

+381 66 80 38 221

info@lunos.rs

Klasični sistem

Nova generacija ventilatora Silvento


Bez dosadne buke

Saobraćajni prostor i stambeni prostori su sve bliže jedan drugom. Međutim, samo u zaklonu „tihih zidova” osećamo se kao kod kuće. Zbog toga smo optimizovali Silvento motore ventilatora, a dimenzije rotora i ventilacionih komponenti su redizajnirane prema studijama i znatno poboljšane. Rezultat je jedan od najtiših ventilatora na svetu. Svi Silvento ventilatori rade na minimalnoj mogućoj jačini buke, koja se jedva čuje, jer je nivo buke 24 dB pri 30 m3/h (osnovna ventilacija) i 35 dB pri 60 m3/h (ventilacija na zahtev).

Za životnu sredinu

Silvento sprečava rastuće troškove energije i rastuće zagađenje životne sredine. Zbog razvoja efikasnijih pogonskih jedinica sa visokom efikasnošću, novu generaciju ventilatora odlikuje izuzetno niska potrošnja energije. Sa 3 brzine protoka, potrošnja energije je samo: 4,9/10,15 W kod 30/60 m3/h protoka vazduha – raspoloživi statični pritisak 210 Pa.

 

Za tehnologiju i udobnost

Regulacija ispumpanog vazduha u zavisnosti od realnih potreba je prvi put upravljana senzorima za temperaturu i vlagu. Ta inovativna kontrola konstantno i efikasno prilagođuje protok vazduha realnim uslovima života i tako obezbeđuje efikasnu zaštitu protiv štete koja nastaje zbog vlage i pojave buđi. Automatski kontroler godišnjih doba samostalno podešava regulaciju nivoa vlage. Pored automatske kontrole, svi ventilatori Silvento imaju centralnu kontrolu kao i kontolu kretanja zahvaljujući integrisanom senzoru. Čoveku prijatan rad i jednostavno upravljanje obezbeđuje jasno vidljiv LED ekran koji prikazuje zahtev za promenu filtera i operativni status u vezi sa kontrolom vlage i temperature.

Elegantan i neupadljiv dizajn

Silvento je dizajniran tako da je jednostavan i neupadljiv nezavisno od prostora u kome se nalazi. U isto vreme je elegantan. Protok vazduha je još uvek na zadnjoj strani, tako da akumulacija čestica prašine na filterima nije vidljiva. Prednje kućište je pločasto a dimenzije govore koliko je kompaktan sam ventilator: dimenzije ugradnog kućišta su 262x262x90,6 mm, dimenzije nadgradnog kućišta su 269x269x109,5 mm.